Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama KEMOKOP d.o.o.

KEMOKOP d.o.o. (u daljnjem tekstu KEMOKOP) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.kemokop.hr (u nastavku: internetske stranice).
Korištenjem ovim internetskim stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održali funkcionalnost internetskih stranica i omogućili usluge koje korisnici traže, KEMOKOP na ovom web-mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica www.kemokop.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj…Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

KEMOKOP prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica.  Prikupljene podatke, kao i podatke koje je KEMOKOP saznao na osnovi pružanja usluga korisnicima u obavljanju poslova, KEMOKOP obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružio informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. KEMOKOP može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje web stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

KEMOKOP ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, KEMOKOP može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe.  Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.
Ovime vas KEMOKOP ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.kemokop.hr vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.